maandag, oktober 03, 2005

onze dromen..

Rust

We stellen ons voor dat we de eerste twee weken echt helemaal tot rust kunnen komen. De kinderen laten wennen aan het andere ritme, het andere klimaat. Tussen de palmbomen, aan zee, met niets anders te doen als met je handdoekje naar het strand gaan, af en toe eens wat eten en verder NIKS.

Een bus vol Thai

En daarna dan met de kids op pad. In een bus met allemaal thai. Ze vinden het al schitterend dat een 'farang' dat doet, gewoon met het OV dwars door hun land heen. Op weg naar een onbekende bestemming, nieuwe indrukken opdoen.

Olifantenziekenhuis

Het olifantenziekenhuis zien, in Lampang. Marijn heeft er al veel over gehoord en ook gezien (super, het was gewoon WEER op televisie, vlak voor ons vertrek..Toen ik 5 jaar geleden ging, was het ziekenhuis ook een aantal maanden voor vertrek in het nieuws, door een olifant die op een mijn was gestapt en als eerste olifant ter wereld een amputatie onderging. Nu heeft die schat een kunstpoot gekregen. We geven hem straks live een knuffel. Ik herkende hem gewoon gelijk, met die gekke vlekken op zijn kop!). Volgens mij wordt dat echt een hoogtepunt voor hem, om die enorm grote maar o zo elegante en slimme beesten in de natuur te zien. Op ons maakte het al zoveel indruk!

Laos, misschien?
En daarna? We zien wel. Luang Prabang, Laos, wordt vooral voor steffan en mij denk ik een indrukwekkend uitje. Gewoon vreemd om zomaar in zo'n ondoorgrondelijk, onontwikkeld land te zijn en daar dan toch cultuureigen dingen te herkennen (want Laos was ooit een Franse kolonie).

Shoppuh..
Misschien gaan we nog naar een National Park. Misschien shoppen in bangkok. Maar sowieso weer eindigen aan dat strand, tussen de palmbomen, de zon elke avond zien ondergaan in de zee.. hm.

1 Comments:

At maandag, oktober 03, 2005 1:06:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 

Een reactie posten

<< Home