maandag, december 19, 2005

Voorbereidingen..

In de logeerkamer staan nu 3 tassen met 'iets' er in.. Mijn rugzak zit 3/4 vol met kleren van ons allemaal (en ik heb dus nog ruimte ZAT over).. in Steffan's rugzak zitten alleen maar sandalen van ons en is voor de rest leeg, en er staat een handbagage rugzak annex trolley, die ook slechts half gevuld is.. Ik kan me er echt over verbazen. Al maandenlang had ik spullen opgespaard in een grote boodschappentas, die qua formaat een rugzak lijkt te overtreffen. Die zat dus boordevol. Maar mooi dat alles uit de verpakking en op een speciale manier opgerold toch echt makkelijk in 1 rugzak kan?

Nou, wie wil er nog mee? Ik heb een rugzak van 80 liter over :)

Heb paar maand geleden al een lijst gemaakt met wat we nodig hebben (volgens het boekje 'grote reizen met kleine kinderen' en volgens eigen ervaring). En dat zit er allemaal al in. 4 setjes kleren voor iedereen plus 1 warm setje (inclusief dichte schoenen). Genoeg ondergoed. 4 handdoeken, washandjes, toiletspullen, medische spullen (zelfs een uitzuigbuisje voor slangenbeten.. tsja) en alles.
Het enige wat we nu nog systematisch moeten inpakken is de tandenborstels, de foto en filmapparatuur inclusief opladers, de klamboes en de reisbescheiden. Piece of cake.

Jeetje wat hebben we een zin!!! Het is nu gewoon aftellen. De maandag van de 3e week totdat we gaan is alweer voorbij!

We zijn al ingeend, hebben boekjes met bewijs "dtp' en hepatitis B.
Lieve wijze vrouw die ons bij de GGD begeleidde. Ze gaf ons nog de tip om veel cola te drinken (wisten we al) maar dan vooral cola light..in verband met de voedingsbodem die suiker toch is, voor kwaadwillende bacterien.

Het is nauwelijks voor te stellen dat het echt gaat gebeuren, maar over 22 dagen zitten we in het vliegtuig!