zondag, januari 08, 2006

De laatste dag voor vertrek

Toch nog chagrijnig
Ondanks het schitterende vooruitzicht, was ik toch nog chagrijnig de afgelopen dagen. Sorry everyone!! Vakantiestress. Huis moet schoon, voor 4 mensen inpakken enzovoort. En dan nog van iedereen afscheid willen nemen, persoonlijk en live. Maar we hebben de was nu zo goed als weg, de kamers zijn redelijk achtergelaten en tegen het dressoir aan staan 2 volle rugzakken, een kleine rugzak en een schoudertas. Ongelofelijk dat we die spullen DAAR pas weer gaan zien.. tenminste, als de reis voorspoedig gaat..
Where do we go from here
Morgen vertrekken we rond het middaguur richting Ede. Eerst bezoeken we silfje en eyal en hun pas geboren zoontje Daniel. Daarna door naar Opa en Oma, waar we nog even bij kunnen komen van de vakantiestress (is woensdag vast helemaal weg!!). Dinsdag de laatste boodschapjes doen en Richard en Marijke opzoeken. En dan woensdagmorgen richting Schiphol
De vlucht
We vertrekken om 14.25 uur met China Airlines richting Bangkok. Daar komen we donderdagmorgen 9 uur l.t. aan. Vanaf Bangkok maken we een korte vlucht naar Phuket. Rond 12 uur zijn we daar denk ik zo. En dan nog een transfer naar het Sabana Resort... Ja we zijn wel verreisd en gaar als we aankomen, maar ja, dan zitten we wel op 1 van de mooiste plekjes op aarde!!