dinsdag, januari 10, 2006

Nog 1 nachtje slapen...

De laatste boodschapjes..
Lenzendoosjes..de NIEUWE lonely planet (jippie) waarin zelfs nog informatie over de tsunami staat! enne..luiers, crackers en van alles voor de handbagage. Ik moet toegeven, we zitten nu toch wel vol. Sorry iedereen die jaloers is en nog mee wil en alle hoop had gezet op die ene lege rugzak (gna).
Kinderen zenuwachtig
Die voelen natuurlijk al weken dat er iets staat te gebeuren. Ze zijn best wel moe en ongedurig. Maar toch allebei heel stoer hun tasje ingepakt. Romee's tas zit vol met puzzels, en in marijn's tasje huizen Robin Hood, Peter Pan, een piratenschip en allerlei vechtsuitrustingen voor de stoere mannen van 3 bij 0,5 cm.
Ingemaakt met canasten
Pa en ma konden het niet laten. Moesten ons op onze laatste avond hier in Nederland nog even vreselijk inmaken met canasten. Maar het maakt ons niet uit. Wij gaan naar Thailand, zij niet :)
Galgenmaal
Patat!! Heet en krokant gebakken. Dat gaan we missen. En nu lekker slapen en dan is het morgen zover. Tot aan de andere kant!

3 Comments:

At donderdag, januari 12, 2006 3:12:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heeeeee
Luitjes
Tja nu zijn jullie weg en ik moet toegeven het is hier toch wel stil hoor.
Waarschijnlijk zijn jullie nog eerst helemaal aan het acclimatiseren en hebben jullie misschien wel helemaal geen zin om hier iets te schrijven.
Het weer is hier druilerig mistig en somber dus dat is ongeveer hetzelfde als bij jullie denk ik haha.
Hopelijk is de reis een beetje makkelijk verlopen allemaal.
Wij denken aan jullie en hopen dat jullie er heerlijk van genieten. en geef die schatjes van kinderen een dikke smok van me.
Liefs Erna
( En zet nooit meer zulke enge foto's van mij hierop haha)

 
At vrijdag, januari 13, 2006 7:43:00 a.m., Blogger Ben said...

Als alles goed is, moeten jullie al een eerste dag zon, strand en zee achter de rug hebben. Wij kijken uit naar het eerste bericht van jullie, want ik ben benieuwd hoe jullie de reis hebben ervaren met de kinderen. Heel veel rust en zon toegewenst.
Opa Ben

 
At vrijdag, januari 13, 2006 1:52:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat spannend jongens, jullie zijn er inmiddels al? Hopelijk een goede vlucht gehad?? Blijven hier in Bemmel ook de website in de gaten houden voor de reisverhalen, leven met jullie mee.... heerlijk dat jullie daar nu zijn. Super, ik hoop zo dat het allemaal nog fijner en mooier is dan je had gedacht :)

Heel veel plezier, en heel veel lieve groetjes van de achterblijvers die jullie nu al missen,

van
Silvia
Eyal
Daniel

10.000 dikke klapzoenen

 

Een reactie posten

<< Home