woensdag, mei 03, 2006

We gaan! Terug naar Thailand

We kunnen het soms maar moeilijk geloven. Dat we echt teruggaan.
En dat allemaal morgen al!! De tassen staan klaar, de paspoortjes zitten weer in de vertrouwde moneybelt. We zijn steeds maar onderweg en dat omdat we rust willen ;) logisch toch??

We gaan met Edward en Linda. Dit zijn de mensen die we wilden verrassen met onze prijs. Toen we het vertelden waren ze helemaal overdonderd en de maanden tussen dat moment en nu voelde als erg lang. Edward heeft nog nooit gevlogen en zal dus vanaf Schiphol al allerlei nieuwe ervaringen opdoen. Azie is dan ook nog eens overweldigend anders.

Hoewel we 'maar' tien dagen gaan, zal het een indrukwekkende lange week worden voor ons allemaal denk ik. Steffan en ik gaan nu zo anders heen dan met de kinderen. We gaan naar een onbekend gebied, Koh Phangan, en zullen onze ogen alleen maar hoeven te gebruiken om al het moois in ons op te nemen. We gaan echt nagenieten.

Ik voel me ontzettend bevoorrecht dat we dit kunnen doen.
Was het alvast maar morgen!

4 Comments:

At donderdag, mei 04, 2006 7:59:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, ja het zal inderdaad wel weer heel indrukwekkend zijn, maar dit werkt in ieder geval weer!!! Kijk wel weer uit naar alle mooie verhalen!!!! Wij wensen jullie dan ook veel moois en rust toe de komende 10 dagen en doe het lekker kalm aan daaro in het verre Thai, ik ben toch wel een beetje jaloers!!!! Groetjes de buurtjes

 
At donderdag, mei 04, 2006 8:45:00 p.m., Anonymous baukje said...

Sawasdeeee!!!!! Welcome back to the land of smile. Wat zullen jullie genieten, dit is wel heel relaxed. Ik zit alweer te wachten op de verhalen al zitten jullie waarschijnlijk nog in het vliegtuig. xxx Bauk

 
At vrijdag, mei 05, 2006 9:36:00 a.m., Anonymous Harrie Kuiper said...

Geachte vakantiegangers,

Hierbij wil u jullie mededelen dat we kappa GSF binnengehaald hebben
Hoera hoera leuk nieuws.
Drink er maar eentje op dat gaan wij ook doen.

van iedereen een fijne vakantie toegewenst.
met vriendelijke groet,
Harrie en iedereen van MB&D.

 
At vrijdag, mei 05, 2006 10:56:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Lieve kinderen,

Welkom home, zouden we haast zeggen. hebben jullie een goeie vlucht gehad. En hoe beviel het Edward en Linda? We zijn benieuwd.

Jullie zijn zondagskinderen. Alweer naar Thailand. Dat beloofd een prachtige trip te worden. Niks te hoeven doen en alles wordt geregeld. We zijn nieuwsgierig naar de verhalen.

Wij maken het huis wat netjes voor de kijkers. a.s. maandag. En dan vertrekken we richting Noordholland en Texel. Zaterdag a.s. zijn we weer thuis. We willen er even tussen uit na een paar hectische weken, hier.

Veel plezier en veel liefs van Mam en Pap.

 

Een reactie posten

<< Home