maandag, februari 06, 2006

Op herhaling: hoe komt het dat je je berichten niet meteen leest?+ Krabi!


Eerst moderaten dan publishen
Hoi hoi iedereen super bedankt voor alle berichtjes.. we kijken elke dag of er berichten zijn, we vinden het geweldig!!! Dus blijf sturen.Als je een berichtje stuurt komt ie niet meteen op de site . Ik mag ze als sitebeheerder eerst bekijken (moderaten) en daarna handmatig publiceren. Op dit moment staan alle gestuurde berichten erop.
Krabi op herhaling!
We zijn aangekomen in Krabi, we zitten in KR Mansion (hotel). Het was een heftige reisdag. Eerst 3 uur in een overvolle bus naar Bangkok, toen met de taxi naar het vliegveld. Snel wat eten bij de Burger King (i feel bad) en daarna was het nog 1,5 uur vliegen naar Krabi. Prachtige vlucht over de limerocks, en we hebben zelfs Phuket zien liggen!! Het was hier een wolkenloze dag blijkbaar en daar konden we nog heel even van genieten vanaf de rooftop bar hier van het hotel. Morgen gaan we met de ferry naar Koh Lanta. Later!!

3 Comments:

At maandag, februari 06, 2006 8:14:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jemig lijkt me best wel een onderneming hoor 3 uur met de kinderen in zo'n volle bus en met die warmte...
Houden ze het nog een beetje vol?

Hier gebeurd eigenlijk niet veel spannends. Het leven gaat gewoon zijn gangetje.
Volgende week zaterdag gaan Bert en ik met nog 4 anderen naar de hollandse meezingavond in Bloem. Jannes komt ook haha.Dat is zo'n beetje het enige opwindende wat ik kan bedenken. Maar misschien kom ik nog bekenden tegen.
Ik zou nu eigenlijk wel even met jullie willen ruilen , of samen met jullie daar willen zijn.
Het is hier helemaal niks met het weer. Nat mistig en koud.
voor jullie is de winter al een heel stuk voorbij als je weer terug bent.
Dan kun je het voorjaar al ruiken (hoop ik) .
Mis jullie steeds meer!!!
XXX Later.

 
At maandag, februari 06, 2006 8:24:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

hallo lieve kinderen,

Wat weer een prachtige verhalen en .....foto's. Die vinden we haast nog mooier, Sorry Alida, voor al je getyp.
Jullie zullen nu wel in Krabi zitten, om het laatste deel van de trip nog eens lekker te relaxen. En fijn voor de kindertjes, dat Johan erbij is.

Wij hebben hier het bekende Hollandse weer. koud, mistig en regen. Al een paar dagen, en dat begint knap te vervelen. We kijken dus met een schuin oogje naar jullie zonnige foto's.

Vandaag heb ik met Piet (Gutter) de maandelijkse looptocht gemaakt. Hij had er blijkbaar zin in, want het werd een tocht van plm. 30 km. Ik was wat minder enthousiast, maar heb het natuurlijk wel volbracht. De verhuizing begint je in de benen te zitten.
Zondag zijn de laatste boeken verhuisd. Wedde is leeg, nu. Dat transport heeft 2 maanden geduurd. 10.000 boeken is ook niet niks.
Morgen beginnen we met de kamer boven de library. Schilderen, behangen en dan inrichten voor Mam.
Er is een bouwvergunning aangevraagd voor een schuur achter de woning. Bij Bouw- en Woningtoezicht zeiden ze dat het wel zou lukken. Maar dat weet je natuurlijk nooit ......

Eind deze week zijn de kleine leparelloboekjes klaar, die als een soort bijlage in het boek komen. Die moeten we zelf vouwen in achten. Ruim 3000 stuks gaan er de komende weken door de vingers. Jullie zien ons al vouwen, elke avond. Zonder Singha bier, natuurlijk.

Lieve kinderen, dit was het weer. We gaan vanavond lui achterover kijken naar een spannende thriller met het verstand op nul...

veel liefs en kusjes van Mam en Pap

 
At maandag, februari 06, 2006 8:39:00 p.m., Anonymous Petra said...

hoi allemaal!!
Echt leuk om te lezen hoe het met jullie gaat en hoe de kids zich vermaken.We missen de boefjes wel een beetje hier ;-) maargoed veel plezier nog en ik blijf jullie volgen dikke knuffffffffel+ dikke zoen voor Marijn en Romee groetjes Petra

 

Een reactie posten

<< Home