woensdag, januari 18, 2006

Hoe komt het dat je soms je berichtjes niet meteen terug kunt lezen?

Eerst moderaten dan publishen
Hoi hoi iedereen super bedankt voor alle berichtjes.. we kijken elke dag of er berichten zijn, we vinden het geweldig!!! Dus blijf sturen
Sommige sturen wel 3 of 4 keer hetzelfde berichtje dat dan niet meteen op de site verschijnt. Dat klopt. Ik mag ze als sitebeheerder eerst bekijken en daarna handmatig publiceren. Op dit moment staan alle gestuurde berichten erop.
Paar korte reacties
-Marijn heeft in het begin een paar aanpassingsmoeilijkheden gehad maar lijkt er nu overheen., Hij is nog wel veel moe en wil liever geen veranderingen aan zijn dagritme van broodje eten, strand, zwembad, douchen, broodje eten, slapen en spelen en daarna naar het zwembad of de speeltuin. Hij ligt af en toe een beetje dwars
-Bruin bruin?? Wij worden echt hartstikke zwart hier. Eerst kreeftenrood (vooral steffans neus)
-Idem, zucht... elke dag!! Heerlijk hier.

Time is running out
Bedankt iedereen nogmaals, het is echt heel waardevol om iets van thuis te lezen.

3 Comments:

At woensdag, januari 18, 2006 5:42:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Lieve kinderen,
We snappen nu ongeveer hoe deze webside werkt. Eigenlijk heel eenvoudig, maar dat is altijd zo, als je het door hebt.
Fijn om weer van alles te lezen over jullie belevenissen in dat paradijs. Ook prachtig hoe Marijn en Romee dit allemaal beleven. Door het fantastische verslag van Alida lijkt het net of we erbij zijn.
Nieuws van het thuisfront is er natuurlijk ook. Jullie vroegen er om, dus vooruit.....

We hadden pech met de pas aangelegde cv-radiatoren in St. Vitusholt 41. We hoopten op lekkere warmte, maar ze bleven ijskoud. Deskundige erbij en wat bleek. Verkeerd aangelegd door 2 "hampelmannen" van Verheek. Vrijdag wordt alles er uit gesloopt, en komt onze grote vriend Klaas Jonkheim het opnieuw doen. Dan wordt het PICO-BELLO. Ik zal hem de groeten doen van Alida.
Vandaag is de garage denititief exit. Alles is afgetimmerd en geisoleerd. In het weekend gaan we behangen en schilderen en volgende week wordt ie ingericht met boekenkasten.
Morgen de laatste dag werken aan ons boek bij drukkerij Hoekstra. We dachten na de eerste correctie ( meer dan 1000 fouten ! } dat het bij de 2e keer nakijken wel mee zou vallen....nee dus, weer meer dan 500 fouten. Nu is alles klaar en volgende week wordt er gedrukt. We hoorden vorige week, dat er in april een landelijke bonnenactie komt voor ons boek, georganiseerd door de Museum Jaar Kaart. Oplage 220.000 stuks. Dat was een complete verrassing. Als we door die actie 2000 boeken verkopen, gaan we meteen naar Thailand.

Dit was het weer vanuit het koude Wedde.
Lekker genieten - ook tijdens en na het eten.....
Veel liefs van
Mam en Pap.

 
At donderdag, januari 19, 2006 8:15:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hallo Moppies,
Nou ook wij vinden het heerlijk om JULLIE berichtjes te lezen hoor!!! Ik kijk elke dag even. Alleen het lezen van de verhalen zou al bijna ontspanning hier brengen. Voor ons is het een droomwereld maar door jullie schrijven krijg je wel beeld! Geniet er lekker van en ik duik maar snel een paar keer onder de zonnbank...
Dikke kus vanuit het kille Vlagtwedde enne..Steffan..pas op wat je besteld he..;-)))

 
At donderdag, januari 19, 2006 9:58:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hoi hoi aan die kant!!! Toch hartstikke leuk dat alles aan komt!! Eindelijk maar toch mijn berichtje terug gelezen!! Echt geweldig al die leuke verhalen!! Leven echt met jullie mee, denken ons in hoe het daar bij jullie is, mijn jaloezie is nog steeds niet verdwenen, was ik daar ook maar, lijkt mij heerlijk!!! Het is hier steenkoud!!! Marijn wordt vaak genoemd in de klas, Jeroen verteld het steeds!! Zal iedereen de groetjes doen van jullie en hou ze wel op de hoogte. Nou ik zou zeggen genieten maar en we lezen wel weer!!! Kusjes aan Marijn en Romee en de groetjes van ons allemaal!!! Jan, Harma, Gerjan en Jeroen!!

 

Een reactie posten

<< Home