vrijdag, januari 27, 2006

Aangekomen in Chiang Mai.. mooi man!

Parijs van Thailand
We zijn net aangekomen in wat we best wel het Parijs van Thailand mogen noemen. We zijn net even stiekum het straatje hier op en neer geweest, zonder kids, maar wat een nachtleven hier!! Overal bars (vooral bedoeld voor Aussies, australiers dus) en internetcafes. In 1 bar waar we langskwamen stonden 2 verveelde thai op een tafel te dansen, met een smoelwerk..hmmm waar is die thai smile?? Maar voor de rest heerlijk hier.

Twee vluchten overleefd
Dat ging op zich harstikke goed met de twee kiddies, ze wennen al aan het vliegen!! Romee vindt het naar eigen zeggen nog wel een ' beetje ennn', maar met papas hand stevig omklemd gaat het stijgen en dalen toch heel goed.
5 dagen Chiang Mai to come
We hebben besloten hier 5 dagen te blijven, en niet nog eens een hotel te gaan zoeken in Lampang. Van hieruit is het olifantenkamp ook goed te bereiken, het ligt zelfs op de weg van Chiang Mai naar Lampang!
We proberen hier ook visa te regelen, dat kan bijvoorbeeld door een busje naar de grens te boeken, maar misschien doen we het ook wel gewoon op het vliegveld van Bangkok.
Johan komt de 1e februari pas aan dus hebben we in feite 1 dag langer dan dat we dachten.
Volgens mij gaan we ons hier prima vermaken, het lijkt echt allemaal heel gezellig en levendig hier
Pal tegenover historie
We slapen in het Top North Hotel, pal tegenover het laatste restje van het Oude Chiang Mai, de stadsmuur. Volgens de Lonely Planet uit 1800 maar volgens Steffan spiksplinternieuw :)
De kinderen slapen bij elkaar in 1 bed. Ze hebben geen extra bed meer over vanwege een aantal festivals hier in Chiang Mai: chinees Nieuwjaar en het bloemenfestival. Ze klagen niet hoor, zie hier het bewijs..
Tot later!!

1 Comments:

At vrijdag, januari 27, 2006 9:26:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

He bijna Thais,
Ik kan ook beamen dat de foto's hartstikke mooi zijn. Ik heb meteen ook alle vrhalen maar weer gelezen. Het is net of je een reisgids aan het bekijken bent. Op deze manier komt Thailand ook een beetje naar Nederland, nu alleen de warmte nog. Het is namelijk nog steeds koud en de ijsbanen gaan a.s. weekend al open. Romee staat er ook erg leuk op. Wat al weer een grote meid zeg.
Je kunt al merken dat de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht zijn, want vorige week kreeg ik een verkiezingsprogramma van het CDA. De rest zal ook zo wel komen. Verder gaat hier alles goed. Ben al weer benieuwd naar de volgende verhalen en hoe he met Johan gaat. Groetjes uit het verre Nederland. Nannie

 

Een reactie posten

<< Home