donderdag, januari 26, 2006

Update

Berichten sturen gaat moeilijk..daarom reacties hier:
Heel erg bedankt voor jullie berichten! Hoe ik ook mijn best doe, de berichtjes die ik vanuit hotmail wil sturen naar iedereen persoonlijk komen of niet aan, of internet breekt af net voordat de mail verstuurd is. Erg frustrerend. Vooral ook omdat we jullie willen laten weten dat we alle nieuws van het thuisfront verslinden en bespreken met de kinderen.
Erna, kopen dat cafe! Super. Doe Evert-Jan maar een bod he can't refuse! Lijkt me echt te gek. Wel even vragen naar zijn motieven om te verkopen.
Baukje, Lise, we hebben even gekeken naar de plaats waar Tessa zit. Te gek. In de lonely planet staat ' island for sea hippies and backpackers'. Er is bijna niets, en iemand genaamd Pooh verzorgt daar bijvoorbeeld de post, exchange en alles.. grappig. Ik denk dat Tessa daar wel alles over kan vertellen.
Johan, heb je al meerdere mails gestuurd, laat me even weten wanneer je komt, hoe laat en waar we elkaar kunnen zien.
Hummelstee en Vossenhol, heel erg bedankt voor jullie berichtje.. Heel leuk om wat van jullie te horen. Ook Romee ontwikkelt haar taal heel snel. Ze spreekt nu in zinnen van 5 woorden en wat nog belangrijker is: ze kan zwemmen! Marijn trouwens ook, maar die dappere tweejarige van ons heeft ons wat dit betreft wel verbaasd.
Allemaal heel erg bedankt voor de berichten, ook Miriam. Met het bericht over de selfservice was ik toch ook erg blij, ondanks dat de RDW heeeeeeeeeeeeeeeeel ver weg is :)
Planning voor de komende dagen
We hebben de afgelopen dagen kalm aangedaan, alle indrukken nog even op ons laten inwerken. Er gebeuren veel kleine, nieuwe dingen, zoals Romee die voor het eerst een Salamander ziet, Marijn die echt smult van gekruide en hard gebakken kippetjes (hij stal ze zelfs van Romee haar bord), Romee die ontdekt dat als ze zich achterover gooit in het zwembad, ze blijft drijven en de wolken kan tellen..Het is eigenlijk best wel heel veel!

De komende dagen wordt het weer drukker met reizen:
Morgen: naar Chiang Mai met het vliegtuig. Eerst naar Phuket en dan doorvliegen.
In Chiang Mai blijven we 2 dagen, en op zondag de 29e gaan we per bus naar Lampang. Dit is ongeveer 2 uur rijden. In Lampang zoeken we een goed hotel met zwembad. De volgende dag, maandag, willen we dan naar het Olifantenkamp. Dat is een klein uur rijden en s avonds slapen we dan in Lampang.
Op dinsdag komt Johan vermoedelijk aan in Bangkok (nog even wachten op bevestiging). Die dag willen we een vlucht pakken van Lampang naar Bangkok. En dan door naar Kanchanaburi. We hebben dus steeds een reisdag, en dan een rustdag. We zullen zien hoe het met de kinderen gaat.
Onze prijs..
Gisteren was het dan zover, we mochten onze prijs ophalen in Patong. Patong zelf was afschuwelijk trouwens. Erg druk en om de halve minuut plukte er iemand aan de kinderen om hen te verleiden tot een ritje naar de dierentuin. Gek werden we ervan.
Het strand en de boulevard waren ernstig beschadigd door de Tsunami. Overal hingen foto's, plakaten ter nagedachtenis aan de slachtoffers en er waren overal mannen bezig met reparatiewerkzaamheden aan stoepen en gebouwen.
Een Belgisch meisje, May, had ons opgebeld over de gewonnen prijs en die heeft ons opgevangen. We hadden een indrukwekkend gesprek over haar leven. 28 jaar, weggevlucht van de stress en leegte in Belgie en nu in Thailand komen voor haar de grote veranderingen in haar leven. Het gesprek ging vooral over Toekomst, en openstaan voor dat wat de wereld te bieden heeft.
Het hotel waar we waren was poepieluxe, asociaal gewoon!
En dan de prijs.. Wat we erover kunnen zeggen is dat onze reiswensen verder in vervulling gaan! En misschien die van nog een paar mensen. Maar dat zullen we wel zien thuis.
Tot in Chiang Mai!
Blijf berichten sturen, we genieten er erg van. In Chiang Mai zal ik in een High Speed internet cafe weer foto's kunnen bijplaatsen. Opmerking op 28-1-06: Zie hier resultaat..

6 Comments:

At donderdag, januari 26, 2006 10:48:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hallo fam. Michels,

Fijn om te kezen en te zien dat jullie je zo goed vermaken. Het ziet er allemaal fantastisch uit. Thailand natuurlijk ook....!
Leuk om te lezen dat kinderen het ook helemaal naar hun zin hebben. Geeft voor jullie ook een stuk meer rust.

Bij ons is er niet veel veranderd. We hebben afgelopen woensdag de onderzoeken in het ziekenhuis gehad, en moeten nu wachten op 8 febr. voor de uitslagen. Er zit nu wel iets een kleine verbetering in, maar dit is echt minimaal.

We wensen jullie nog heel veel plezier in het verre Thailand. Geniet er nog maar lekker. En we wachten jullie berichten weer af.

Groeten en een hele dikke kus voor jullie allemaal van Naomi, Alysha, Richard en Marijke

 
At donderdag, januari 26, 2006 11:20:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hartstikke te gek allemaal, blijf ons ook vooral op de hoogte houden. Jeroen heeft met de hele klas ook al op internet gekeken met juf Dirkje, hij vond het echt te gek al die mooie foto's en dat die Marijn en Romee kon zien!!! Trouwens wel spannend hoor die uitstapjes die jullie nu gaan maken echt heel veel good luck!!!!!!!!!!!!!! Volop genieten daar het is hier op dit moment wat regenachtig,koud en glad!!!!!!!!!!!!!!! Niks aan dus!!!!!!!!!! Maar goed het zei zo! Kusjes en groetjes maar weer aan die kant!!! En we zijn erg nieuwsgierig naar jullie prijs, klinkt zeer aanlokkelijk!!!!! Trouwens dat café van Krikke is die dan te koop, ja is volgens mij wel wat voor Erna, klinkt ook wel goed!! Nou we horen het allemaal wel!!!!!!!!!!! doei doei!!!!!!!

 
At donderdag, januari 26, 2006 1:38:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hallo lieve broer, schoonzus, neef en nicht,

Hier een berichtje uit oosterbeek, ik had het al een aantal keer geprobeerd maar ja blond hè. Dus nogmaals een poging (de aanhouder wint) Wat lees ik vol trots jullie mooie verhalen. Geweldig!! Ja, het blijft toch mijn kleine broertje die met zijn prachtige gezin, in zo een ver en voor mij vreemd land zit. Toch een hele onderneming met twee kleine kinderen. Maar moet toegeven jullie zien er allemaal top uit op de foto's ik zie jullie genieten en dan genieten wij hier ook. Ik kan bijna alles echt meemaken en vooral echt proeven zoals jij alles omschrijft. Super! Blijf voorlopig heerlijk genieten van jullie gezin en alles er om heen. Geef Marijn en Romee een dikke kus van ons allemaal.
Groetjes een toch wel jaloers (schoon)zus

 
At donderdag, januari 26, 2006 8:54:00 p.m., Anonymous baukje said...

Haai nichtje, Steffie en kids,

Kan me voorstellen dat het erg frustrerend is als je graag berichtjes wilt versturen en het wil niet. Zit er niet over in want ik weet wel dat je aan iedereen denkt. Denk nu maar even lekker even aan jullie. De persoonlijke verhalen komen wel. Ik heb wel even geduld. Als jullie weer terug zijn kom je gewoon een keertje logeren en kunnen we kleppen in onze nieuwe slaapkamer!!!!!!!!Of ik kom bij jou natuurlijk.
Jerik heeft de hele week vrij genomen want hij maakt de kamer af! En Berber krijgt volgende week haar nieuwe kamer en Tinke ook! Joepie de poepie. Misschien had ik het ook al eerder geschreven. Enniewee, later is er genoeg tijd om weer heeeeerlijk te neuzelen. Ik mis het smssen echt ontzettend. Met wie moet ik dat nu doen? Misschien toch maar een secret lover opduikelen. Nou scheetjes, ik ga weer stoppen!!!!! Have fun! xxx Baukje

 
At donderdag, januari 26, 2006 11:22:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

lieve kinderen,
het is donderdag 23.30uur. Zojuist een spannende film gezien en dan kijken naar de webside van jullie. Elke avond. Gelukkig is er weer nieuws. we lezen dat jullie morgen naar Chiang Maiu gaan
De eerste 14 dagen zitten er dus op. Fantastisch hoe de kindertjes zich ontwikkelen. En fijn om dat allemaal zo van nabij mee te maken. De komende dagen wordt even afzien met een vlucht, inpakken, hotal zoeken en dan weer verder naar Lampang. Weet je nog, Alida, hoe wij daat hebben gegeten met een paar olifantenverzorgers. Een wonder dat we niet ziek zijn geworden. En wat zouden we zoiets graag nog eens overdoen.
Hier gaat alles goed. Vandaag weer naar Winschoten geweest en boekenkasten gemaakt. Het begint nu wat vorm te krijgen. Mam is bezig een soort kantstrook te maken voor het museum in Nieuwe Pekela voor boven de bedsteden.
En we maken plannen voor de opening van de tentoonstelling van ons in Barneveld. Mam moet die openen en, de 25e febr. maar eerst moeten we er heen om alle spullen te brengen.
Het is hier koud. Vannacht -7. en morgennacht - 10. Brrr. wel wat anders dan in Thailand.
We hebben contact gehad met Johan. Hij vertrekt maandag a.s. naar Amsterdam en vandaar naar jullie.
Wanneer weten we niet. Dat zal hij zelf wel mailen.
lieven kinderen, blijf schrijven, we genieten van jullie verhalen.
Kusjes van ons aan Romee en Marijn - wat doen ze het geweldig, daar in Thailand.
Veel liefs van ons uit Wedde

 
At vrijdag, januari 27, 2006 11:51:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hartstikke leuke verhalen allemaal daar!! Heel veel plezier en geniet er lekker van!
Groetjes,
Joop

 

Een reactie posten

<< Home